Помниш ли времето, когато
бяхме щастливи?
Помниш ли времето, когато
се чувствахме живи?
Помниш ли думите,
които ми каза тогава,
в нощта преди нашата раздяла?
Помниш ли болката,
изписана в моите очи?
Помниш ли тази болка,
дали сега не изпитваш същото и ти?
Боли много, нали,
щом някой разбие твоите мечти.
Но още повече боли, когато знаеш,
че твоите родители виновни са за това
да живееш без любов ти сега.
© Мария Димитрова Всички права запазени