22.07.2008 г., 11:29 ч.

Помогнете... 

  Поезия
555 0 2
Помогнете...

Вечери -
с необясними мълчаливи крачки.

Утрини -
пълни с главоболия и стресове.

Пътища -
с тръни и кървави белези.

Рахитични дървета
без листа и гнезда...

Слънце -
без топлина и лъчи...

Аз съм сама!
Задушавам се!
Помогнете ми...

© Виолета Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??