Помогни ми да се откъсна
от твоята силна магия!
Помогни ми да избягам
и далеч от теб да се скрия!
Помогни ми да обичам,
но не твоето "невинно" сърце;
нека се опазя
от други такива ръце!
Помогни ми да изтрия
своята слаба страна!
Помогни ми да усетя
чувството на достойна жена!
Просто е - пусни ме,
за да мога напред да продължа
и дано накрая намеря
една по-светла страна!
© Александра Василева Всички права запазени