Помолих се в моя храм,
и търсих теб и твоите длани,
а мислите ми, грам по грам,
сега отново са обрани…
В сърцето си едва те връщах,
през обръчи банално тесни,
недей отново ме превръща
в плетач на мигове чудесни.
© Георги Георгиев Всички права запазени