21.01.2009 г., 21:24 ч.

Поне за миг 

  Поезия » Любовна
806 0 2

Поне за миг

 

 

Ти казваш, че всичко между нас е история.

Изгубих те, ти вече не си моя.

И щом ме молиш да си тръгна,

позволи ми поне за последно да те зърна.

 

Нека за последно видя твоите очи.

Нека се порадвам на усмивката ти.

За последно ме целуни.

Само за миг сърцето ми стопли!

 

Ще ми липсваш вечно ти.

Ще изплача хиляди сълзи.

Ще се лутам без път и без посока.

Ще изгубя смисъла на живота.

 

 

© Мартина Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??