Понякога
Понякога
е празно...
и не знам защо
оставам в празнотата...
Понякога
ме няма
и не знам кого очаквам
в празнотата...
Понякога обичам
и не знам защо обичам
в празнотата...
Понякога
изгарям
и не знам защо изгарям
в празнотата...
Понякога е празно,
а не знам защо не викам
в празнотата...
... Понякога...
© Надежда Маринова Всички права запазени