11.01.2017 г., 14:38 ч.

Понякога... 

  Поезия
588 0 0

Понякога не ти ли се струва,
че си упоен?
Не си ли мислиш,
че си угоен?

 

Понякога си безсилен срещу
глупости безгранични.
Омотан си в синджир.
Ще се измъкнеш ли?

 

Хранят те с душевни боклуци.
Затварят те сам с твоите мисли,
с твоите проблеми,
сам в твоята празна стая.

 

Мислиш ли,
че някой те чува оттам.
Или просто виждаш празни, черни
стени без прозорци.

 

Понякога не ти ли се струва,
че си упоен?
Не си ли мислиш,
че си угоен?
 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??