Понякога - когато
вкъщи се прибирам,
съпругата в кревата
трудно я разбирам.
Тогава, тя ме среща
гальовна като котка.
Усмихната, гореща
и с похотна походка.
Наметната е с кърпа,
и гладка по краката.
Надъхано ме дърпа
направо от вратата!
От радост тихо плаче,
и много ме обича!
Но в спалнята обаче,
на дяволче прилича!
Показва нови пози
от нощните канали.
”До болка ме тормози”
и винаги ме хвали.
След рокендрола носи
и бирички в кревата.
Мълчи и без въпроси
целува ми ръката!
....
Понякога... когато
вкъщи се прибирам,
от моята заплата
нищо не разбирам!
Юри
Йовев
Януари
2020 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса: