ПОП – ФОЛК
Вървяхме дълго по жицата
и стигнахме до паницата…
“Жица, жица – пълна паница”…
С вулгарен буламач
играем поредния мач!
Напъват народните диваци,
бутат се световните простаци…
А за какво се играе –
никой тука не знае!
Победи ни “факултето”
с “Камъните, дето падат от небето”…
© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени