4.04.2014 г., 23:08 ч.  

Попътен вятър 

  Поезия
510 0 11

Тя все ти хвърля във очите кал,
но през тъмното отново виждаш,
до днес живота си не си проспал,
даже дните си сега предвиждаш.

Ти не можеш да умираш тук,
тъй самотен си дори в земята,
носи съдбата си във своя дух
и ще имаш всичкия попътен вятър!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??