Последен опит -
и тръгвам!
Не ме е страх
да бъда сама!
Ще продължавам
гордо да нося
белезите от любовта.
Ще те забравя,
ще изтрия като с гума
всеки спомен за теб.
Не съм резерва
за края на мача
и няма да чакам!
Преживях те,
преодолях те,
прескочих те,
като дупка
на пътя на моя живот.
Дупка, пълна с илюзии!