На М.
Към бог, мечта или съдба
забързана по своя път вървиш
и по него няма спирка,
на която с мен да помълчиш…
Затуй бъди мечтана и желана!
А когато се превърна в прах,
ти разпилей я в юлска заран,
но не в плач, а с весел смях...
© Вили Тодоров Всички права запазени
Бъди щастлива!