Където те докоснах, където те погалих -
оставих скрити белези, които няма да забравиш.
Когато те целуна, притиснат между стихове,
ще те превърна в обич, белязана от устните им.
Ще си щастлив и истински, и мой завинаги
(какво тук значат някакви си разстояния).
Прегърнати ще седнем на първата си гара
и влаковете ще ни подминават, изсвирвайки
любовен поздрав с пълна пара,
а ние ще се смеем – щастливи, истински -
на пейката, където ще посрещаме
последните си влакове.
© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени
Прегръдки приятелко!!!
Срамувам се, че се забравихме!Можеби от много любови...по внуците.