14.03.2012 г., 23:31 ч.

Последно... 

  Поезия » Любовна
650 0 0

Безмълвно - Остани...

по лицето ù една сълза,

сърцето ù разкъсано,

очите ù безжизнени,

в душата ù тъмна светлина.

Изгуби всичко!

© Рада Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??