25.10.2011 г., 11:00 ч.

Последно желание 

  Поезия » Любовна
690 0 6

Не искам нищо повече от тебе.

Дори ако поискаш ще ти върна

усмивките, деня последен,

дори последната принудена прегръдка.

Задръж и любовта си, цялата,

която още уж, изпитваш.

За някой друг пази останките.

Аз не обичам да държа трохите.

Не бързам никъде. Аз имам време

да те изчакам да си вземеш всичко.

Не искам нищо повече от тебе.

Единствено да си отидеш...

                                                 ...тихичко.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??