Губя се в мислите
и тъгата си.
Изчезвам, бавно,
по малко на глътки.
Един ден ще съм-
празна опаковка,
засъхнала по бузата сълза.
По устните ми няма
да се мъчат думи,
няма да има искане.
Това е..
последно раздаване..
Аз, губя!
© Миглена Спасова Всички права запазени