На Спас
Така красиво си ме омагьосал…
Да бъда твоя… С дух… С душа и тяло…
На теб да са наречени несънните ми нощи…
И само с теб да бъда… цяла…
Щастлива в нежното ти притежание.
Познала силата на женската си слабост…
Да си единствен изворът на моите желания...
Най-истинската моя същност… Смисъл… И начало…
Защото мен без теб не ме е имало...
Защото любовта ни е божествена поличба...
Ти мое бъдеще и нежно минало...
Създадена съм, за да те обичам!
10.11.2009
© Нина Сименова Всички права запазени