Ти си пътят ми към съвършенството -
в очите ти съм красива, в сърцето ти съм добра...
Само с теб съм такава, каквато искам да бъда.
Само в алхимията светла на любовта.
Само ти ме въздигаш. И душата ми засиява.
Само ти ме превръщаш в кралица с корона и трон.
Само ти тайнствено преобразяваш
в царство панелния дом...
Само с теб откривам хиляди истини.
Само с теб животът ми има дух и душа.
И съм толкова нежна,
Смирена, пречистена.
Обичана и обичаща те жена!
© Нина Сименова Всички права запазени