Посветено на Маги
Благославям тази вечер
и твоите очи
и твоите ръце
и твоя южен темперамент
Поемах те като топъл полъх
който разнася топлина
по моето тяло
Като топъл метал
от когото за миг отскачам
за да не се изпепеля
Ти си онзи вулкан
който изригва в мен
и онова просветление
което тъй рядко
ме обладава в живота
Ти си огънят
който бушува неукротим
и онзи взрив
който гаси пожари
Благославям
тази вечер
и твоите ръце
и твоите очи
и твоя южен темперамент
© Цветан Войнов Всички права запазени
обичаш думите...и те...те обичат...
Маги ти благодари, с обич...Хубаво е, Цветане!