Не търси любовта там, където я няма.
Не търси любовта там, където тя е измама.
Не търси любовта където блести и лъщи.
Не търси я под формата външна.
Потърси любовта в честните очи открити.
Потърси я в нежност и сила.
Потърси я в опора и закрила.
Потърси я в прегръдката крепка.
Потърси я на остров тих сред морето бурно,
където сродна душа ще те чака,
твоята ръка здраво ще хване и редом с теб
в радост и болка ще остане.
© Anna Vakarelova Всички права запазени