Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Обичам голото ти тяло -
могъщо, топло и красиво.
Докосвам с длан гърдите ти
и вдъхвам твоя аромат и сила.
Обичам да те гледам как
ръце протягаш и ме взимаш,
задъханата мощ, страстта,
целувката, след твоето”Обичам!”.
Обичам блясъка в очите ти,
мига, когато в мен проникваш,
стенанието, шепота и радостта
от споделеното ни вричане.
Защото ти си моят Бог!
Аз съм твоята любима.
Ще дам сърцето си като залог
за теб, да си щастлив и да те има.
© Росилина Хесапчиева Всички права запазени