Полицаи идат на талази
сметка да искат на баба Стойна.
Вместо полицията нас да пази -
чистите* - от престъпни врази,
тя с постъпка непристойна
народа си отново гази.
Големи мъже са, сила демонстрират
пред стара немощна жена,
вместо Черепа да репатрират,
Боже, това не е нормална страна!
*В смисъл тези, които не вършат престъпления.
Целта ми не е да политиканствам, а само да изразя своето възмущение, че властниците изпращат полиция срещу стара жена без да е извършила престъпление.Може ли такова безобразие в демократична и правова държава?
© Георги Всички права запазени