Повеля
Когато светът се крепи
или пък току се отмести
от двете придворни липи,
прегърнали твоето детство,
когато съня споделиш
със някой, а той го ограби,
а после край залеза риж
отпуснеш крилете си слаби,
избистряй през унеса ням
в сърцето си тази повеля:
че всеки в света идва сам
и с друг самотата споделя...
© Ивайло Терзийски Всички права запазени
hapka-kapka (Капка
liviq (Здравка Бонева
anahid (Анахид Чальовска
viktoar (Виктория Стоянова
rimpo (Наско Енев - РИМПО
nellnokia (Нели Господинова
Elpida (Надя Стефано
Napolitano (Валентино
maistora (Красимир Тенев
purko59 (Ангел Веселинов)
Жулли (Юлия Димитрова
purko59 (Ангел Веселинов
MissMariya (Мария )
Бубчето (Александра Ангелова)
tania72_1972@abv.bg (Таня Георгиева)
Heart_of_Fire (Елмира Митева)
TeMiDa (Преследваща северния вятър)
тюркоаз (Мариола Томова)