Повтаря се... за кой ли път, не зная.
Не съм броил, но винаги едно е.
Началото е чудно, а на края
отлита с теб, къде, сърцето мое?
Повтаря се... за кой ли път, не зная -
отлита с теб, къде, сърцето мое?
Повтаря се... Сънувам карнавала
с костюми пъстри, с маски, с много хора
и в миг съзирам тебе с рокля бяла,
и ти танцуваш сякаш без умора.
Повтаря се... Сънувам карнавала
и ти танцуваш сякаш без умора.
Повтаря се... Към тебе тръгвам аз.
Косата ти златистата се вее.
Макар и с маска, и в среднощен час,
в очите, гледам, синьото светлее.
Повтаря се... Към тебе тръгвам аз,
в очите, гледам, синьото светлее.
Повтаря се... Отново в теб се влюбвам
и искам, мила, да те доближа.
Но в хаоса, в тълпата те изгубвам.
Напразно е да търся, сам тъжа.
Повтаря се... Отново в теб се влюбвам.
Напразно е да търся, сам тъжа.
© Асенчо Грудев Всички права запазени