7.02.2005 г., 20:14 ч.

Появи се безсрамно в моя ден изтощен 

  Поезия
939 0 1

 

Появи се изтупан-

с дълъг черен балтон,

Хюго Бос и Версаче

с тебе бяха в тон.

Появи се разкошен,

дързък и откровен,

появи се безсрамно

в моя ден изтощен.

Ти говореше много

аз те гледах, мълчах

и се чудех за Бога,

кой си ти, коя съм аз?

Ти целуваше страстно,

аз изтупах прахта

и тогава усетих

суета, самота...

 

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??