Позна ли ме?...
Очите ми,...Венера отразяват.
Да!...Любов съм аз...
във спомен тих,
една мелодия за двама...
запратила тъгата на тепих...
В дланите ти цяла се побирам,
по вените ти се разхождам,
като в лабиринт...
Позна ли ме?...
Облечена във женско тяло,...
скрита в многоточията
на среднощен стих!...
© Нони Всички права запазени