Известно ми е!
След дъжда студен и лепкав,
ако настъпи краят на света,
цветята сини няма да ридаят.
Научих скоро аз!
Всред град от смели капки,
ако денят загине във виолетовата бездна,
обсидианови дървета ще се смеят.
И друго знам!
След грохота от водни барабани,
ако човешките души са вече отлетели,
колония глухарчета ще пази наши мисли.
© Иван Иванов Всички права запазени
ако човешките души са вече отлетели,
колония глухарчета ще пази наши мисли"
Хареса ми...