ПОЗВОЛИ МИ
Глухарче мъничко и срамежливо,
защо си се навесило така?
Приятелю – велик и силен,
позволи ми - подавам ти ръка!
Глухарче - есен е навън сега...
Защо за всичко закъсня?
Приятелю - подавам ти ръка.
Позволи ми – да те отведа!
© Десислава Всички права запазени