18.01.2013 г., 15:53 ч.

Позволи ми да се случа 

  Поезия » Еротична
1620 1 0

Обичай ме, за да ти се случвам.
Обичай ме, аз просто те обичам.

 

Сграбчи ме по твоя си начин,
докосни ме... да, сега те искам.

 

Съблечи ме диво и страстно,
проникни в мен и моята душа.

 

Захапи ме, нека устните посинеят.
Усети ме, нека кратата ми треперят.

 

Докосни ме, за да ти се случа.
Целуни ме, остави ме да те искам.

 

Поиграй си, моя дъх вземи си.
Гледай ме как за теб горя.

 

Позволи ми да покажа
как за тебе мога да крещя.

 

© Елиса Каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??