Ягодка
Аз плодояд не съм голям,
ябълки и портокали
страст не са ми.
И ако имам маса
и върху нея шоколад и круша,
познай кое ще избера. :)
За тебе,
мойта ягодка, обаче,
луд съм.
Със захар ли се предпочиташ,
или със сметана? :)
Сладка си,
това е видно,
и щом налага се -
прасе ще стана,
щом ябълките най-добри
баш те ядяли. :)
ГРУХ-ГРУХ-ГРУХ!!!
и ягодките тоже
© Тони Бортолаци Всички права запазени