Сърцето има глас. И той
наподобява грохота на водопади.
Заслушай се за миг! Постой
насред онези водни клади...
Че всяко мое чувство трябва
да те намери, за да се излее.
А аз не зная друга правда,
с която мога да живея,
освен с любов...Освен с любов.
"За да даваш, не трябва покана,
трябва само да бъдеш готов."
Л.Б.
© Jane Doe Всички права запазени