Цигарите и алкохола
не пълнят вече сърцето
и няма как да изтрият
това, което се е случило.
Пише го върху теб
като стигма,
като мъгла,
която все не се вдига.
Погледни се -
можеш още,
а така ти се умира...
© Ивона Иванова Всички права запазени