5.03.2010 г., 20:24 ч.

Празна душа 

  Поезия
655 0 0

Празна душа

 

 

„Идва! Бягайте!”
Ангелите бели бягат надалече.

Смъртта... тя идва вече.

 

Ти... ти някога беше дете на светлината,
а се превърна във въплъщение на мрака.

 

Сега душата ти търси покой,
но уви, няма кой да прости...

 

Търсиш надежда,
но за жалост оставаш подвеждан.

 

Не я ли виждаш? За теб дойде...
Ти я повика... молеше се с кървави ръце...

 

Ето я... дойде, за да прибере
опустошената от нея празна душа.

© Десислава Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??