30.12.2010 г., 13:14 ч.

Празник 

  Поезия
605 0 20

Рисувал е вълшебник

По прозореца звезди

Със безброй искри

Нежност в очите свети

Празник...

Душите са слети

В нощ вълшебна

Греят светлини

В любов се къпят 

Безброй очи

Звънят звънчета

С ангелски гласчета

Сбъдват се мечти

Рисувай ми вълшебнико

Синьото небе

Нарисувай ми сърце

Не от лед или стъкло

Туптящо да е то

Празник...

Стават чудеса

Рисувай ни със светлина

© Любомир Деничин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??