Звукът от моя глухоням звънец,
празният стол и масата сложена.
Пак там, закичен със венец,
седи и ми намига спомена.
Ще легнеш с гръб към мен, ще те завия,
но не ще те стопля. Разгонена,
душата ми нощес ще вие,
ще се отърква нежно
в краката ти на минувач.
Ще си търси пак палач.
© Малката Мис Всички права запазени