Всичките ти клетки
са празни.
Нямаш затворници,
нямаш емоции,
навсякъде в ребрата ти
пълзи едно голямо нищо.
Аз съм щастлива в пет дни
от седмицата,
когато оставаме само
аз,
ти
и ниското ти кръвно налягане.
© Ивона Иванова Всички права запазени