------
Ще танцувам с Дявола. Знам стъпките.
Ще изиграя свойто Адово хоро.
По-силна е към тебе само тръпката.
Душата ми галиш с Фениксово перо.
Ще разхвърлям греховете на мегдана,
за да ги стъпча с копаница ситна...
И тогава, с чиста кръв, ще ти пристана.
Във вените ми Ангели ще литнат.
Ще съм платила своя данък пъклен,
изгонила от мен греха и злото.
С голи длани огън ще ти стъкна.
И горда (от любов) ще поведа хорото...
-----------
© Станислава Всички права запазени
Благодаря ви
ИЦЕ
Ники
Оги
Лили
Ив
Ивон
Руми
Маги
Галя