Постоянно те обичам!
Не за ден и не за два.
Всяко утро в мене палиш
нова огнена искра.
Постоянно те жадувам!
Както хребетът далечен
жадува слънцето с целувка
по рамото да го погали вечер.
Постоянно те очаквам!
Както цветният прашец
чака малката пчеличка
надалече да го пренесе.
Постоянно те копнея!
Както тъжният моряк
за любимата копнее,
стъпвайки на роден бряг.
Постоянно те обичам!
Не за ден и не за два.
Без условни наклонения.
Ти си моята съдба!
© Таня Донова Всички права запазени