12.08.2009 г., 22:44 ч.

Предателство 

  Поезия » Любовна
1348 0 0

 

Наздраве за предателите!

За демоните, които пелин

са устните ми

и стъпало високо за гордостта им

в самотните вечери.

Пелин е сладко наказание.

Камшикът не жали

за пропуснатите думи и отворените рани.

Предателство, а после наказание...

Изсъхнали цветя и празни чаши,

когато в теб болката гори

и истината в челото бие

най-страшно наказание, повярвай ми,

ще бъде  ти - потънал в сълзи!

Да сме щастливи изгубихме надежда,

да тръгна с тебе,

да потънем в безкрая,

да се крия, когато трябва -

това изкуство от теб научих.

но за какво себе си да заблуждаваме,

че можем по ръба да ходим,

 вечно любовта си до края да притискаме.

 

© ДИМА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??