Предателство
За пореден път повярвах,
Че приятел можеш да ми бъдеш.
Безброй шансове ти да дадох,
Но ти не спря
И себе си, и мен да лъжеш.
През пътища трънливи
Към тебе аз вървях.
Всичко, всичко аз пожертвах
И винаги до тебе бях.
И ето – пак към мен
Протягаш ти ръце.
Утеха и опора търсиш,
Разкъсваш моето сърце.
За последен път аз вярвам,
че приятел истински си ти.
Но знам - сами накрая
Ще останем -
Аз и моите сълзи.
Последен шанс ти давам
И вярна пак ще бъда,
Но, че сърцето аз предавам
Вечно себе си ще съдя.
© Веселина Стоянова Всички права запазени