Разкъса ли сърцето ти? Разби ли го?
Разряза ли го на парчета…Да боли!
Уби ли в тебе всичко истинско,
обичало живота ти… преди.
Отиде ли си? Или още я мечтаеш?
Във сънищата ли те чака –
та не можеш да заспиш…
Не разбра ли, че отсреща – Тишината,
раздира всичко в тебе..И боли!
Ще седна до тебе! Във тихото…
Ще докосна ръката ти, пълна със гняв,
и събрани във твоите сълзи –
късчета необичана истина,
на парчета разбиват сърцето ти..Знам!
За да възкръснеш –
трябва първо да убиеш,
надеждите, мечтите, любовта,
да събереш остатъците,
от душата си обичала –
една красива, истинска лъжа!
И някой ден ще се събудиш…
Диана Димитрова
© Диана Димитрова Всички права запазени