Към душата на татко
Смъртта не е раздяла,
а предел,
след който има още
без да знаем...
Не си отиде.
Господ те е взел
при Себе Си
и ти ще Го познаеш.
Не ни мисли!
Ще дойдем някой ден.
Отново ще сме заедно.
Навеки.
Не лек живот ти беше отреден,
ала оттук нататък ще е леко.
А ние ще те помним
със любов
и образът ти в нас ще бъде светъл.
Сега си там,
където Господ Бог
ще ти дари,
каквото
е предрекъл!
© Руми Бакърджиева Всички права запазени