6.04.2017 г., 22:09 ч.

Преди да разсъмне 

  Поезия
403 0 0

Преди да разсъмне,
когато е пусто,
самотни в съня,
се търсим във мрака.
Миг само тъмно,
после е утро.
Сбъдване няма.
Дори да те чакам...

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??