Недокоснати струни.
Неродена мелодия.
Тихо е.
Само споменът
роши косите
на заспала мечта.
Неизказани думи.
Презряла болка.
Истина,
залепнала здраво
в тънка паяжина
на голяма лъжа.
Незарастваща рана.
Неизгрявaща вяра.
Тъмно е.
Съмнения–прилепи
висят
надолу с глави.
Незабравена песен
буди мечтата.
Съмва се.
Съмва?... Да!
Преди изгрева
най-силно боли…
© Веселка Стойнева Всички права запазени
до следващия изгрев....