А когато чуете за войни и за военни слухове, не се смущавайте; това трябва да стане; но това не е свършекът.
Евангелие според Марк 13 глава стих 7
Започнат ли гръмовно бури да връхлитат,
знам, Ти Си твърде близо до вратата.
Словата Твои помня и страхът отлита,
стопен и покорен от Светлината.
И моля се сърцето ми със вярата да диша,
докрай да бъда вярна, без да Те предам.
И как копнея тези стихове, които пиша
отново да напомнят – с Исус никой не е сам.
И погледът ми не е вече в идващия трясък,
а будна повече от всякога внимавам.
Пред мен разпънат и възкръснал в блясък
Си Ти – Единствения, Който побеждава.
© Мария Всички права запазени