VIP
От твърде много незнание
сме призьори в състезания.
ИЗБОРИ
Гледай, колко сербез кандидатури
за бюджетни държавни структури!
АМНЕЗИЯ
Браво!Все сме първи на теория
по обезпаметена нова история!
© Стойчо Станев Всички права запазени
Ето че и ти написа една актуална епиграма!
Благодаря за хубавите думи и оценката!🙂
Благодаря за високата оценка!
Ники,ценя мнението ти на творец!👍