18.09.2007 г., 15:50 ч.

Предложение 

  Поезия
467 0 7
Ще дойдеш ли в съня ми,
образ дивен, ненагледен!?

Ще ме направиш ли
щастлив, без грях, невинен!?

Ще скупчиш ли лице
до моето, без да ме пуснеш!?

Ще викнеш ли без страх,
че някой може да те чуе!?

И недостатъците даже
дали ще можеш да обикнеш!?

А ако туй не си разбрал
и ниско, ниско паднеш!?

Човешко е да се прощава,
за туй тост би ли вдигнал!?

За мен ще се ожениш ли, любима!?
И в тоз час откривам най-точна рима!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??