Търся те
в белите прозорци
на бъдещето.
Надничам
с бинокъл.
Проверих
в складовете на времето.
По пътищата...
Всяка четириизмерна клетка,
всеки евентуален мираж.
Любовта няма срокове.
Тя всъщност
е обемна.
Така че ще продължа,
процесът е важен.
Все някога ще се намерим,
в някое звено,
в някоя проекция на миналото,
в огледалния свят.
Ще се прегъне пространственият континуум,
в точка едно,
и пак ще се окажем
с теб
в началото.
Всички пътища ще ни съберат.
Деси Цветкова ( Daisy Tsvete)
© Daisy Tsvete Всички права запазени