Преглътни сълзите
Моля те, любима, преглътни сълзите.
Зная, че не ти е никак лесно.
Колкото да имам, толкоз ще ти давам.
Може да е малко, но е честно.
Моля те, любима, забрави за малко
мъката и тягостните нощи.
Разбери – живееш и сега си с мене.
Зная, че е малко, искаш още.
Аз ще се погрижа ти да си щастлива,
само замълчи сега, не питай,
само се огледай, само ми повярвай,
мила моя, преглътни сълзите.
© Георги Белев Всички права запазени