Прегърнах те отдавна
и те пуснах
Та ти си птица
любовта е свобода
Ти не оставаш
идваш кратко
заминаваш
летиш
оставяш някой без
крила
Целунах те отдавна
Беше смъртно
поисках устните ти
не крила
И там тогава
Ти ме пусна
валя
боля
и пак валя
……..
Обичах те отдавна
А сега...
© Истинска Всички права запазени